O meni

Diplomirao sam dramaturgiju, magistrirao i doktorirao na Fakultetu Dramskih umetnosti u Beogradu. Preko 20 godina radio kao scenarista, kopirajter i marketing konsultant za brojne domaće i strane marketinške agencije i institucije.

Pohađao edukaciju u Beogradskom psihodramskom centru. Održao akreditovana predavanja na predstavljanju programa i radionica terapijskog pisanja u Udruženju psihoterapeuta Srbije i kongresu psihoterapeuta Srbije 2019.

Organizujem i vodim individualne i grupne radionice terapijskog i kreativnog pisanja kao metoda samopomoći, duhovnosti, ličnog rasta i razvoja.

Radim kao profesor marketing i reklamnih komunikacija i kreativnog pisanja u Visokoj strukovnoj školii ICEPS u Beogradu, i kao docent i predavač za copywriting, content writing, creative writing and scrpit multimedia writing na Univerzitetu Apeiron u Banja Luci.

Objavio sam više stučnih knjiga iz oblasti kreativnog pisanja i pisanja kao metoda samopomoći. Osnivač sam udruženja CEKOMS i radionica pisanja na različite kreativne teme i pisanja kao metoda ličnog rasta i razvoja. U okviru radionica posvećen sam edukaciji polaznika životnim veštinama kreativnog pisanja, pisanja kao kreativnog metoda i procesa samopomoći i duhovnog rada na sebi, komunikacije i ličnog rasta i razvoja. Realizujem webinare, online i offline radionice i edukacije iz ovih oblasti. Kao urednik, sarađujem sa brojnim autorima na njihovim rukopisima. Pišem kratke priče i eseje na različite teme na svom blogu.