Radionice

U radionicama pisanja kao samoterapije, polaznici radionice prolaze proces ličnog razvoja i uče tehnike terapijskog pisanja koje mogu kasnije da primenjuju u svom svakodnevnom životu. Terapija pisanjem nije klasična psihoterapija i nije pshiloška pomoć.

Pisanje kao terapija je oblik duhovnog putovanja i samospoznaje kroz procese pisanja, predstavlja jednu vrstu egzistencijalističko-humanističkog i kreativnog pristupa životu, uz razvoj unutrašnje komunikacije, jačanja mentalnog i emotivnog potencijala. Na taj način polaznici radionica mogu da postanu sami sebi terapeuti u rešavanju emocionalnih životnih problema kao i da rade na razvoju kreativnosti, duhovnosti i ličnog samorazvoja. Sve radionice se održavaju onine, putem Skypa ili Zoom platforme.

 

Online Individualna radionica

U individualnoj radionici polaznik radionice radi zajedno sa edukatorom na prevazilaženju emocionalnih problema, traumatskih događaja, svakodnevnog stresa i rešavanja životnih problema. Radionica se odvija u u formi učenja pravilnog pisanja odabranih tehnika terapeutskog pisanja. Kroz sistem vežbi i zadataka, polaznik uči načine kako da prepozna i rešava krizne situacije i ostvaruje duhovni rast i razvoj.

Cena: 3.000 din/termin

Trajanje pojedinačne seanse: 60 minuta

ZA PRIJAVU I VIŠE DETALJA O INDIVIDUALNOJ RADIONICI POGLEDAJTE OVDE

Online Grupne radionice

U grupnim radionicama/Grupama za podršku, radi se u malim grupama od 5-10 polaznika. Grupe se sastaju jednom nedeljno, u različitim tematskim radionicama, u terminu od 17.00-19.00h. Polaznici rade  na prevazilaženju emocionalnih problema, traumatskih događaja, kroz vežbe terapijskog pisanja na nivou nedeljnih zadataka, samostalno i u interakciji sa ostalim članovima grupe. Kroz sistem vežbi i zadataka, polaznici radionice uče kako da pravilno primene vežbe pisanja, prepoznaju i rešavaju krizne situacije i ostvaruje duhovni rast i razvoj.

Cena: 1.500 din/termin (plaća se 4 vezana termina mesečno u radioničkom ciklusu)

Trajanje grupne seanse: 120 minuta

ZA PRIJAVU I VIŠE DETALJA O GRUPNOJ RADIONICI POGLEDAJTE OVDE

Rekli su o radionicama…

Radionica terapijskog pisanja sa profesorom Tadićem mi je bila vrlo korisna. Vežbe koje sam radila i sam koncept jedan na jedan sa mentorom se pokazao vrlo efikasan u mom slučaju. Bilo je vrlo lekovtio i korisno za stres i emocionalne probleme.

Jelena Popović

Jelena Popović

BEOGRAD

Online terapijska radionica mi je pomogla da da se izborim sa svojim emocijama i kreativno radim kao freelancer. Naučio dosta tehnika pisanja i vežbi koje pomažu svakome ko voli da radi na sebi. Pisanje je moj privatni savetnik i uvek je sa mnom.

Dragan Markuš

Dragan Markuš

ZAGREB